Het Notarieel Deventer en Notaris Brummelhuis gaan samenwerken

Gepubliceerd op 29 april 2024

29 april slaan Het Notarieel Deventer en Notaris Brummelhuis de handen ineen. Na negen jaar komt er dan ook een einde aan de praktijk Notaris Brummelhuis in Deventer. Mr. Jan-Hein gaat verder onder de vlag van Het Notarieel Deventer.

Een bewuste stap

Jan-Hein vertelt over zijn keuze: “Jan-Willem en ik werkten eerder samen bij een ander notariskantoor. Het notariaat is een kleine wereld, dus we hadden nog wel eens contact met elkaar.”

“Inmiddels ben ik bijna 60 en dan ga je nadenken over de toekomst. Dat dit gebeurt, is ook goed. Want dit moét ook. Ik heb niet alleen een verantwoordelijkheid naar mijn cliënten, maar ook naar mijn medewerker. Ik heb trouwe cliënten en ik vind dat zij zo goed mogelijk geholpen moeten worden. Door aan te sluiten bij Het Notarieel Deventer ben ik er zeker van dat dit gebeurt. Mocht er iets met mij gebeuren, dan zijn ze in goede handen en gaan de dossiers gewoon door”, zegt Jan-Hein.

Voordelen van de samenwerking

Jan-Willem vertelt enthousiast: “Jan-Hein neemt veel kennis en ervaring mee op het gebied van ondernemingsrecht. We zijn al een fullservice-kantoor, maar hierdoor kunnen we cliënten nog beter helpen. Ik denk ook dat Jan-Hein een goede sparringpartner is voor de jongere collega’s. Hij heeft immers bij verschillende kantoren gewerkt evenals een periode op Curaçao.

Jan-Hein knikt instemmend en voegt daaraan toe dat hij het mooi vindt om te zien dat Het Notarieel groot en klein is. Inmiddels telt het label negen kantoren verspreid over Nederland. Met ruim 220 professionals inclusief backoffice, is het een grote club. Maar op lokaal niveau zijn het kantoren die midden in de maatschappij staan. Ze kennen de bakker op de hoek, de mensen bij de lokale sportclub en weten wat er in hun stad of dorp speelt. En hierdoor kunnen we meedenken met zowel particulieren als met ondernemers. En dat vinden Jan-Hein en Jan-Willem allebei belangrijk. Een oplossing bieden voor elke cliëntvraag.

Vertrouwen in de toekomst

Gevraagd naar zijn vertrouwen in en zin in de toekomst, antwoordt Jan-Hein: “Ja, zeker. Ik heb zin om nieuwe mensen te leren kennen, inhoudelijk te kunnen sparren, om onderdeel te zijn van een mooi label en een leuk kantoor en om in de mooie stad Deventer te blijven werken.”

Wat betekent dit nu concreet voor Notaris Brummelhuis? Vanaf 1 mei worden de besprekingen van Jan-Hein evenals het tekenen van de akten gedaan bij Het Notarieel Deventer.

Bericht delen: