HRM

Bij ons staat HRM voor meer dan alleen administratie. We ontzorgen jouw kantoor volledig voor wat betreft de personeelszaken.

De beste talenten in huis

Als jouw strategische partner nemen we alle zorgen rondom personeels- en salarisadministratie uit handen. Van verzuimbegeleiding tot werving & selectie, we hebben het allemaal in huis. Bovendien zijn we er om jou te adviseren over arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, en het behoud van een gezonde werkomgeving.

We vertalen de bedrijfsstrategie naar een effectief personeelsbeleid, met als doel het aantrekken van de beste talenten voor jouw kantoor. Met onze eigen recruiter maximaliseren we onze inspanningen om ervoor te zorgen dat je team bestaat uit de meest geschikte professionals.

Modern werkgeverschap

Met ons eHRM-systeem zorgen we voor een efficiënte salarisadministratie. Medewerkers kunnen zelf gemakkelijk en snel verschillende zaken regelen, met direct inzicht in en toegang tot hun eigen dossier. 

Daarnaast bieden we een uitgebreid opleidings- en onboardingprogramma aan en ontwikkelen we voortdurend HR-tools die aansluiten bij de laatste ontwikkelingen en jou als notaris ondersteunen bij je rol als werkgever.

In dit vak draait alles om de mensen. Onze medewerkers zijn dan ook een van de belangrijkste pijlers voor het succes van de organisatie. Voor onze notarissen fungeren we als dé strategische sparringpartner op dit gebied. We staan klaar om advies te geven wanneer dingen niet gaan zoals gewenst en streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin medewerkers kunnen floreren.

Veelgestelde vragen

Wij zorgen voor de uitvoering van de maandelijkse salarisuitbetaling. Salarissen, vergoedingen en andere arbeidsvoorwaarden verwerken we in de administratie. In- en uitdiensttredingen, contractwijzigingen, pensioenadministratie en verzuimregistraties. We nemen de volledige administratie op ons. Medewerkers kunnen rechtstreeks zaken regelen en hun dossier inzien in het eHRM systeem. 

Met ons eHRM-systeem voeren we de salarisadministratie efficiënt uit en kunnen medewerkers zelf gemakkelijk en snel diverse zaken regelen. Ze hebben direct inzicht in en toegang tot hun eigen dossier. Leidinggevenden hebben inzicht in het dossier van hun medewerkers en kunnen via het systeem zaken als declaraties en verlof gemakkelijk goedkeuren. 

We faciliteren een uitgebreid programma voor opleiding en onboarding om nieuwe medewerkers soepel te integreren in het team en hen te voorzien van de nodige vaardigheden voor succes. We verzorgen onder andere actualiteitenvergaderingen en opleidingsklasjes op de verschillende notariële afdelingen. Je ontwikkelt je vaardigheden via de ‘soft skill trainingen’. En heb je de ambitie om notaris te worden, dan kun je deelnemen aan het ondernemersklasje. Uiteraard beschikken we ook over diverse tools en databanken, zoals Praktijkgenerator, Via Juridica en Notamail. Onmisbaar voor het bijspijkeren van je kennis en het behalen van je PE-punten.

Naast het verzorgen van een pakkende vacaturetekst, ondersteunen we in het werving & selectieproces door het uitvoeren van een voorselectie, eerste kennismaking en/of selectiegesprekken. We beschikken over een LinkedIn recruiter seat waardoor we onze vacatures nog meer in beeld kunnen brengen en proactief mensen kunnen benaderen voor moeilijk vervulbare functies.  

Naast het verzorgen van de verzuimadministratie zorgen voor de juiste begeleiding gedurende het hele re-integratieproces. We adviseren leidinggevenden én medewerker over de te nemen stappen en zorgen ervoor dat je als werkgever voldoet aan alle vereisten in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. 

Kom eens langs voor een kop koffie!☕️

Loop jij tegen een HRM vraagstuk aan? Onze organisatiemanager Femke Boeijen denkt graag met je mee!