Financiële administratie

Onze Controlling afdeling is de motor achter onze financiële operaties, en staat garant voor een solide basis.

Real-time monitoring

Elke dag duiken we diep in onze financiële data. Elk detail wordt zorgvuldig geanalyseerd en vastgelegd, elke transactie met precisie verwerkt. Onze nota’s worden met zorg voorbereid en elke betaling wordt grondig overwogen. Dubbelchecken is onze tweede natuur – we willen er zeker van zijn dat alles klopt, keer op keer. Maar we gaan verder dan de standaard. We omarmen de nieuwste technologieën zoals Basecone, onze digitale factuurverwerker, om onze administratieve processen te verbeteren. Real-time monitoring stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen en onze financiële gezondheid te waarborgen.

Meetbare resultaten

Onze successen zijn niet alleen voelbaar, maar ook meetbaar. We leveren regelmatig gedetailleerde rapporten per locatie, zorgen ervoor dat fiscale verplichtingen tijdig worden nagekomen en werken nauw samen met regelgevende instanties om aan alle voorschriften te voldoen. Door een strakke en efficiënte financiële werkwijze te hanteren, stellen we onze notarissen in staat zich te concentreren op hun kerntaken, zonder afgeleid te worden door administratieve rompslomp.

Veelgestelde vragen

Bij Het Notarieel is financiële integriteit van het grootste belang. Onze Controlling afdeling voert dagelijks grondige analyses uit van onze financiële gegevens, waarbij elke transactie met precisie wordt behandeld. Dubbelchecken is standaardprocedure om ervoor te zorgen dat alles accuraat is.

Wij omarmen de nieuwste technologieën om onze processen te verbeteren. Basecone, onze digitale factuurverwerker, stelt ons in staat om onze administratieve processen te optimaliseren en real-time monitoring maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderingen.

Kom eens langs voor een kop koffie!☕️

Loop jij tegen een financieel vraagstuk aan? Onze controller Dennis van Mackelenbergh denkt graag met je mee!