ICT & informatiebeveiliging

ICT en informatieveiligheid spelen een belangrijke rol bij het verhogen van de efficiëntie en de toekomstbestendigheid van de organisatie.

Efficiëntie en toekomstbestendigheid

In een snel veranderende digitale wereld is het van belang om de laatste trends en ontwikkelingen bij te houden. Met een innovatieve benadering van de markt ondersteunen we de organisatie bij het implementeren van de nieuwste technologische trends. We zorgen voor een gedegen ICT infrastructuur op de kantoren en met de juiste software, ingericht op de notariële praktijk, kunnen we de werkprocessen efficiënt inrichten. We kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden. Door routinematige taken te automatiseren en processen te stroomlijnen, kunnen medewerkers zich richten op de inhoudelijke kant van het werkproces.

Informatiebeveiliging

Naast innovaties is informatiebeveiliging topprioriteit voor ons. Notariskantoren die dagelijks omgaan met gevoelige en vertrouwelijke gegevens moeten veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Samen met onze compliance officers zorgen de ICT collega’s ervoor dat alle kantoren voldoen aan de laatste wet- en regelgeving op het gebied van privacy en informatieveiligheid. Door onder andere het naleven van beleid, gedragscodes en diverse vormen van cybersecurity zorgen we ervoor dat de data beschermd wordt tegen alle mogelijke bedreigingen.  

Veelgestelde vragen

Wij nemen verschillende maatregelen om informatiebeveiliging te waarborgen, waaronder strikte toegangscontroles, regelmatige beveiligingsaudits en continue monitoring van systemen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle medewerkers getraind zijn in het naleven van beveiligingsprotocollen en gedragscodes, zodat gevoelige gegevens beschermd blijven tegen mogelijke bedreigingen.

Dit doen we door middel van trainingen en informatievestrekking. Deze trainingen zijn gericht op de bewustwording en het herkennen van phishing-pogingen en andere cyberdreigingen. Daarnaast schenken we aandacht aan het naleven van onze interne beveiligingsprotocollen en gedragscodes.

We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling, het bijwonen van brancheconferenties en samenwerking met technologische partners en experts. Dit stelt ons in staat om proactief nieuwe technologieën te integreren en onze diensten continu te verbeteren, zodat we onze klanten de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen kunnen bieden.

Kom eens langs voor een kop koffie!☕️

Loop jij tegen een ICT vraagstuk aan? Onze procesmanager Laila Borst denkt graag met je mee!