Kennis en educatie

Wij investeren niet alleen in juridische ondersteuning, maar ook in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Kennis in huis

Bij Het Notarieel komen lokaal vakmanschap en brede expertise samen. Samen vormen we een team dat klaarstaat voor allerlei soorten zaken. Of het nu gaat om ingewikkelde zaken of speciale dossiers, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om onze cliënten goed van dienst te zijn.

We hebben vaak te maken met snel veranderende regelgeving. Wij blijven bij de tijd en delen kennis met elkaar, via bijvoorbeeld actualiteitensessies. Daarbij halen we ook regelmatig expertise van buiten naar binnen. Zo houden we onze kennis op peil en kunnen cliënten rekenen op de beste adviezen.

Groei en leren

Wij investeren niet alleen in juridische ondersteuning, maar ook in de ontwikkeling van onze medewerkers. Ons interne opleidingsprogramma richt zich niet alleen op de vakinhoud, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Bij Het Notarieel zijn er volop kansen om door te groeien, zodat getalenteerde medewerkers hun ambities kunnen waarmaken en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan ons succes.

Veelgestelde vragen

Bij Het Notarieel komen lokaal vakmanschap en brede expertise samen. De kracht van groot en klein tegelijk. Als notaris run je namelijk je eigen kantoor, ben je ondernemer in je eigen regio, met je eigen klantenkring. Maar daarbij kun je wel terugvallen op een breed netwerk van collega’s met een diversiteit aan specialisaties en expertises. Zo kun je elke cliënt goed van dienst te zijn.

We hebben een intern opleidingsprogramma. Onze meest ervaren notarissen brengen de minder ervaren collega’s de kneepjes van het vak bij. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van praktische vaardigheden. Kandidaat-notarissen leiden – onder begeleiding van de notarissen – op hun beurt weer ondersteuners en notarieel medewerkers op. Zo ontwikkelen zij zich nog sneller. Daarnaast bieden we ook zogenaamde ‘soft skill trainingen’ aan en investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Notaris worden? Voor wie die ambitie heeft organiseren we ondernemersklasjes, zodat medewerkers naast hun vakinhoudelijke ervaring ook leren wat er nodig is om een kantoor te runnen. 

Zeker! We bieden diverse interne cursussen aan en PE-punten worden toegekend voor alle vakgroepvergaderingen en bijeenkomsten gericht op kennisoverdracht. Wij zorgen voor de verwerking van deze PE-punten, dus daar heb je zelf geen omkijken naar.

Kom eens langs voor een kop koffie!☕️

Heb je vragen op het gebied van kennis en educatie? Onze organisatiemanager Femke Boeijen beantwoordt ze graag!